Texas, Galveston
Door: Keetje
Blijf op de hoogte en volg Mandy
19 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vanmorgen vroeg vertrokken vanuit New Orleans naar Texas. We rijden richting Houston en dan naar het Galveston Island. Het is bloddy hot, 33 graden en het waait heerlijk. We hebben vandaag een drive dag en dat wil zeggen: 630 kilometer te rijden. Geen probleem want we zitten op de Interstate 10 die van New Orleans naar Houston loopt. Op de automatische pilot en rijden maar.
's Middags onderweg bij een stop wat lunchen en ff een tukkie voor meneer Keeman.
Alles loopt lekker en om 15.30 uur arriveren we op het eiland Galveston. Prachtig, het ligt aan de Golf van Mexico. Prachtige camping achter de duinen aan het strand.
We bellen ff naar Holland en daar is alles oke. Dan de stoellekes eruit en hup naar de beach. Heeeeeeeeeeeerlijk. Het zeewater is lauw warm. Het is bloedje heet maar het waait ontzettend hard dus is het goed vertoeven op het strand. Wel insmeren geblazen want het brandt hier hard. Om 19.00 uur gaan we terug naar de camper en maken een hapje eten. Ik zal maar niet meer in detail treden anders krijgen ze in Dommelen weer honger hahahaha.
Het is nu 21.00 uur en ik zit buiten bij de camper dit berichtje te schrijven. Een heerlijke avond en we horen het ruisen van de zee. Dat zal lekker slapen vanavond.
Morgen gaan we naar San Antonio, Texas waar we de pindabar van de Vinken moeten zien te vinden (zie vorig bericht van de Vinken). We zullen er 2 dagen vertoeven. Ik heb net even op Internet gekeken hoe het weer daar is, niet schrikken: 39 graden.
Halleluja prease the AIRCONDITION!!!
For now goodnight and sleep well,
J.R. and Sue Ellen Ewing
19 Mei 2008 - 06:45
Theo En Wilma:
Echt super leuk dat we jullie verslagen zo bij kunnen houden hoor!(was weer een goeie tip van je nichie he!)
Kijk elke dag meteen m'n e-mail na of er weer een verhaal op staat van jullie.
Oooh man...heb je geen schrik gehad daar op het moeras met die aligators en al dat andere wat je tegen bent gekomen?
Wel echt super hoor, ook die foto's lijken net uit een boekje.
En jullie hebben ook nog eens super weer, heeeerlijk... alhoewel 39 gr. godmejaer is toch wel werm of nie?(zal er af en toe nog wa brabants door heen gooien voorda gullie da dalijk nie meer verstaat en als echte amerikanen terug komt in gestel).
Nou geniet ervan en wachtte weer op jullie volgende verslag en foto's en filmkes.
groetjes Theo- Wima en the Kids xx
ps.even de tussenstand van ons kienspel,Mandy jij staat op 5 en Twannie jij staat op 7 ... dus het zou nog kunne nou ge weer met vakantie bent he!!
19 Mei 2008 - 08:21
René:
Nou nou 39 graden,ppffff das heul werm hé.Wel leuk om jullie zo te kunnen volgen.Zo hoor je jaren niets,en dan ga ik bijna via dit mee naar Amerika met jullie :)))))))))) Camper is wel klein geworden,of is da een golf karretje ¿ hahahahahahahaha.
Greetsssss René en Simone, Joris laura en Jeffrey
Houdoe -
19 Mei 2008 - 13:29
Marleen Portegies:
Hé Sue Ellen en JR,
Jullie denken ook aan niks anders dan aan eten! Maar ja, als ik denk aan wat ik gezien heb in Amerika aan eettentjes........
mac mac mac (of hoe heet dat ook alweer). Ik ben het inmiddels vergeten!
Doe maar lekker gek.
Groetjes en toi toi toi.
Marleen -
20 Mei 2008 - 08:31
Tinus En Eileen:
geniet lekker van de zon en ge wit een goei stukske vlees is croma werd. vanuit de ziekenboeg uit Best alle goeds -
20 Mei 2008 - 17:59
Marianna & Marius:
geweldig de fotos. wat een great way to look back at this wonderful trip. Ben wel een beetje jalours. Thanks for sending the updates. Bye M