Let's Rock and Roll
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Mandy
15 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Op naar Memphis, Tennessee. We rijden lekker vroeg weg vanmorgen uit Nashville om vroeg in de middag in Memphis aan te komen. Om 11.30 uur komen we bij Graceland aan en parkeren ons "wit gevaar" tegenover het optrekje van Elvis.
We kopen tickets en gaan de oprijlaan van Graceland op. Wat een mooi optrekje... We mogen de hele beneden verdieping zien. Overal hoor je de songs van The King off rock and roll. De bovenverdieping is afgesloten en nog steeds privé terrein. Het is helemaal in de oude staat en ziet er mooi uit. De woonkamer waar Elvis zijn gasten ontving, de keuken, de biljartkamer, de tv-room, de slaapkamer en ga zo maar door. We zien ook de bruidsjurk van Priscilla en het trouwpak van Elvis. Veel foto's van Lisa Marie als klein kind.
Dan naar de tuin waar het kantoor van Vernon Presley is (vader) en het zwembad. Daar in de tuin liggen ze allemaal begraven. Elvis himself, zijn vader en moeder en zijn broertje. Wij vonden het erg mooi en indrukwekkend en er hangt een speciale sfeer. Sommige mensen pinken een traantje weg bij het graf. Dat zijn de echte fans.
We hebben veel foto's gemaakt en die zullen we erbij plaatsen. Berry; onze grootste Elvis fan, we hebben voor jou iets leuks gekocht. Helaas geen Elvis-pak voor ons Levi kunnen kopen. Niet te krijgen. Twan gaat ook nog het automuseum in van Elvis. Leuk om te zien.
Na ons bezoek aan Graceland besluiten we door te rijden richting het zuiden: Nathez. We zijn dan op weg naar het diepe zuiden van de USA. Morgen hopen we in Nathez aan te komen en vrijdag komen we in New Orleans aan, de jazz en dixieland city.
Let's rock and roll,
Elvis and Priscilla
15 Mei 2008 - 03:24
Hennie Thoonen:
halo mooi he dat je dit allemaal mee mag maken wat zijn jullie toch zalige en gelukkige mensen dat jedat allemaal mee mag maken nu weet je waar je samen altijd hard voor werkt. ik hoop dat je nog veel plezier maakt en kijk maar goed uit wand een ongelijk zit in een klein hoekje nou tot siens we missen jullie wel dus tot siens -
15 Mei 2008 - 06:21
Ben En Debora:
Twan, die bril staat je goed! En nu op naar de rock en roll. Vergeet je bierviltjes niet als je gaat dansen.
groetjes, pap en Debora -
15 Mei 2008 - 07:17
Theo En Wilma:
Godmejear wat mooi allemaal zeg!!
Wij zijn ook net terug van vakantie en heb eens op m'n gemak jullie verslagen zitten lezen....echt geweldig wat jullie allemaal zien en meemaken.
En die camper is nou eens een keertje niet overdreven he mandy...zunnnnnnnne groooote, het is niet te geloven zeg!
Ik ben meteen m'n plakboeken van elvis weer voor de dag gaan halen ( haha)toen ik die foto's van jullie zag.
En leuk zo bij piet en liesbeth, geloof dat jullie weer gelachen hebben.
Nou Paris en mr hilton geniet er nog van en we wachtte weer op jullie volgende verslag en foto's
groetjes Nicole en mr richie & kids xx -
15 Mei 2008 - 09:43
Ymke & Jeroen:
Zo te lezen in alle geplaatste berichten een hoop lol al tot nu toe. Twan die bril staat je echt prachtig. Veel plezier de komende dagen en wij vinden het erg leuk om steeds te lezen wat jullie meemaken. Groetjes van Ymke & Jeroen -
15 Mei 2008 - 11:48
Wilma:
Nee, Twan...nou trek je volle zalen!!!!Doettie bril af man!!
Veurschandaal...
Gr. uit Dongen